Live Events

Anyone can Code – Cisco Networking Academy

Παρακολουθείστε στο Facebook το live coding event, διάρκειας 60 λεπτών που προσφέρει η Cisco Networking Academy, ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/351908752650760/ Ημερονηνία: Τρίτη 15 Απριλίου (09:30 am PDT (UTC -7), 12:30 pm EDT (UTC -4), 05.30 pm London, UK BST (UTC +1))